KAMADO kepsninės kilmė ir istorija

Su BIGGRILL KAMADO griliu kiekvienas kepimas taps išskirtinis.

Modernios šiuolaikinės BIGGRILL KAMADO stiliaus kepsninės pagamintos remiantis senovės technologijomis. Pirmieji moliniai kepimo indai rasti Kinijoje, kurių amžius yra daugiau nei 3000 metų. Laikui bėgant šie indai vystėsi įvairiausiais būdais ir formomis, pavyzdžiui Japonijoje išpopuliarėjo molio puodo su nuimamu dangteliu modifikacija. Šis indas buvo vadinamas mushikamado. Jame jau buvo sklendės, kad būtų galima reguliuoti inde esančią temperatūrą. Japonai maisto gaminimui naudojo anglis, o ne džiovintą medieną. mushikamado po Antrojo pasaulinio karo pasiekė ir Ameriką, kur galų gale jis tapo žinomas pavadinimu KAMADO, kuris japonų kalba reiškia "viryklė".

 

Tradicinė Azijietiškas BIGGRILL KAMADO kepsninė yra storomis keraminėmis sienelėmis, todėl puikiai išlaiko karštį, o mėsai, žuviai ar daržovėms suteikia puikų dūmo prieskonį. BIGGRILL  KAMADO kepsninės skirtos ne tik kepti, jomis išrūkyti gaminiai paliks neišdildomą įspūdį.

 

Dėl per šimtmečius beveik nepakitusios kupolo formos oras cirkuliuoja tolygiai pasiskirstydamas, todėl patiekalas iškepa greitai ir nepraranda savyje esančių sulčių. Oro srautą ir temperatūrą šiose kepsninėse sklendžių pagalba galima reguliuoti itin tiksliai, o pačią kepsninę įkaitinti net iki 400C. BIGGRILL  KAMADO kepsninėse galima kepti ne tik mėsą ar žuvį, bet ir picas, duoną ar net sausainius.

 

BIGGRILL KAMADO kepsninę paprasta surinkti ir paruošti naudojimui, o panaudojus lengva išvalyti. Visi BIGGRILL KAMADO kepsninės - tai kiekvieną kartą nauji skonio potyriai ir naudingai praleistas laikas.

RINKTIS KEPSNINĘ